Vollen Marina er en fullservice marina!

Med våre leietakere dekker vi de fleste behov du måtte ha i forbindelse med ditt båtliv.
Vi har følgende leietakere av næringslokaler her på marinaen:

Maritime tjenester

Mat og drikke

  • Bukta Matbar – Italiensk mat og fersk sjømat.
  • Brygga Bar – Bryggebar, ytterst i gjestehavnen.
  • Café Penny Lane by Villa – café og interiør.

 Ønsker du å leie båtplass eller næringslokaler / kontorplass?

Vollen Marina har flere næringslokaler til utleie i tillegg til flotte kontorplasser. Med kontorplass i Vollen unngår du kø. Du kommer deg enkelt til og fra med bil, båt eller buss.

  • Fjordservice as ( Utleie av næringslokaler og kontorplasser på Vollen Marina ) ( se: kontakt oss)
  • Båtplasser Vollen as ( Utleie av båtplasser på Vollen Marina ) ( se kontakt oss)

Les mer om aktørene her

Vollen Marinesenter

Vollen MarineSenter as tilbyr løft av båter opptil 50 tonn (og opptil ca 65 fot) med maksbredde 5,4 meter, for eventuelle reperasjoner, stoffing, polering, spyling etc.

For priser/info se: www.vollenmarinesenter.no

Fin båt

Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark

Princess Y72

Skandinavias største distributør for Princess Yachts

Princess Yachts er et av de mest respekterte varemerker innen maritim industri. Fabrikken i Plymouth i sørvest England, med over 3000 ansatte, har produsert motorbåter siden 1965. Det store utvalget av modeller er under konstant utvikling og strekker seg idag fra 35 til 95 fot, eller 11 til 30 meter.

Princess Yachts Norway ønsker deg velkommen til en av marinaene våre i Vollen Marina/Oslo, Dolviken/Bergen, Greve sør for København och Vindön på den svenske vestkysten. Vi har en lidenskap for båt og med et helt liv i båtbransjen har vi god kunnskap om båtkjøp og salg og vedlikehold. Vi leverer premium yacht service til alle våre kunder.

Vi gleder oss til å komme i kontakt med Deg!

W-Yacht selger vi seil- og motorbåter til kunder i hele Norge.

W-Yacht startet i 2020 sin stor-satsing for ren elektriske båter til det norske markedet, og etablerer seg av den grunn på Vollen Marina for sin el-båt satsing.

W-Yacht er et norskeid båtfirma som startet i 2007.  Selskapet har flere års erfaring med båtsalg og er stolt importør av flotte båtmerker som Greenline, Ocean Class, Dufour, Shipman,  og Clipper- og Explorer Motor Yachts. W-Yacht er også Dream Yacht Charter sin representant i Norge. 

W-Yacht har også en stor serviceavdeling med seks dyktige servicearbeidere som sikrer god oppfølging etter kjøp av ny båt. 

Velkommen til oss for en hyggelig båtprat!

Hanse 460

FjordSailing Yachts AS

Sealine s335

FjordSailing Yachts er norsk importør og forhandler av merkene Hanse, Dehler, Moody, Fjord, Sealine, Ryck, Privilege og RM. Disse er alle markedsledere innenfor sitt segment.

HanseYachts AG leverer serieproduserte seil og motorbåter i høy kvalitet og til konkurransedyktigpris. Privilege leverer både seil og motorkatamaraner. Vi er med denne porteføljen den forhandleren som kan tilby flest modeller i den norske båtbransjen. Vi har også et profesjonelt apparat for salg av brukte båter og leverer de fleste tjenester knyttet til klargjøring, markedsføring og overlevering vedbruktbåt-salg. Vår serviceavdeling med fagfolk sikrer god oppfølging etter kjøp av ny båt, og utfører det meste innen reparasjon og teknisk installasjon.

Ta kontakt for en hyggelig båtprat.

Oslofjorden dykkersenter

Som den største sentrale aktøren i Oslo-området så er vi stolte over å være en total dykke-operatør som stadig jobber etter å gi deg den beste mulige dykke-opplevelsen. Uansett om du er på kurs, på tur med oss eller kunde i butikken vår så har vi noe for deg!

Les mer på ofds.no

Oslofjorden dykkesenter
Varm i Vollen badstu

Varm i Vollen, badstue

Varm i Vollen er badstue og badeglede året rundt. Du finner oss ytterst på gjestebrygga.

Velkommen inn – vi gleder oss til å se deg